Uw bedrijf gegarandeerd op de eerste pagina

Wij bieden u het beste resultaat

Heeft uw website meer klanten nodig?

Onze bewezen strategie helpt u bij het veroveren van Google
en uw competitie het veld uit te slaan

 

 

 

 

Hoe wij bedrijven helpen

Zet Hoge Verwachtingen​

Vergroot uw blootstelling

Geef uw bedrijf de blootstelling dat het verdient door Google te domineren​

Groei uw klantenbestand

Onze service helpt uw bedrijf met het verkrijgen van meer klanten naar uw website, producten en service dan ieder andere online marketing strategie.​

Verhoog uw omzet

Zie uw bedrijf groeien door een stroming van nieuwe aanvragen of klanten die uw product of service willen kopen.​

Uw Partner

Wij zijn hier om u te helpen of u nou een vraag heeft, een probleem die u moet oplossen of dat u een update nodig heeft, wij horen graag van u. We zijn geen organisatie zonder gezicht. U zal ons team leren kennen

Maandelijks Rapport

Wij sturen maandelijkse rapporten met updates van uw Google rang en ander nieuws over uw website, om u bewust te maken van iedere verandering in de industrie, en daarbij geven wij advies om uw bedrijf online veilig te stellen

Vindingrijkheid

Niet alleen zijn we SEO Experts. We behoren tevens tot de mastermind groepen met de beste SEO's ter wereld. We bespreken strategieën, wat werkt en wat niet. We blijven bovenop de industrie en u profiteert als eerste van deze kennis.

Verover Google

Wij zijn niet tevreden met alleen de top plaats. We willen de hele pagina overnemen. We hebben succesvol de moeilijkste zoektermen overgenomen in het land.

Gedaan Binnenshuis

Geen uitbesteding, 'black-hat tactieken', of de kantjes ervan aflopen. Al het werk wordt binnenshuis gedaan door ons professioneel internet marketing team.

Zorgen-vrij Contract

Maand-tot-maand contracten. Als u voor resultaten betaald en een bedrijf levert deze niet, waarom zou u dan blijven?

"From my experience with Maurice at Skyrocket City, he is trustworthy and reliable. He is very professional, and at the same time friendly, caring and methodical. I've seen him transform a business all the way from the 18th page to top 5 ranking with over 32.000 searches per month."
Stephen Perez
Entrepeneur

Onze resultaten spreken voor zich

​Wij zijn het nummer 1 SEO bedrijf van Nederland
Niemand kan u beter helpen!

Welkom bij de SEO Rotterdam specialist!

Wilt u hoger in Google komen te staan maar heeft u geen tijd om dit zelf te doen? Of heeft u geen idee hoe dit in zijn werking gaat? Laat een professional dit voor u doen. Skyrocketcity Rotterdam SEO heeft jarenlang ervaring met het ranken van bedrijven bovenaan in Google. Tegenwoordig zoeken steeds meer mensen naar lokale bedrijven via hun telefoon of via de web browser. Een bedrijf kan letterlijk gemaakt of gekraakt worden door wel of niet op de eerste pagina te staan. Stelt u zich eens voor wat een trefwoord met 3000 zoekacties per maand, relevant voor uw bedrijf, met uw omzet kan doen. Een eenmalige investering voor een mega Return On Investment.

Skyrocket City, SEO Rotterdam is een online marketing bedrijf. Steeds meer mensen met vragen, zoeken naar antwoorden via Google op een oplossing te vinden. Als ze een schilder nodig hebben, een tandarts of zelfs een antwoord op een diepste levensvragen. Zoekmachines zijn de sleutels.

Bedrijven worden opgezet om problemen op te lossen. Of dit nou isolatie is in uw huis of iemand met klachten aan het lichaam. Iemand die deze service nodig heeft typt waarschijnlijk iets van “chiropractor Rotterdam” in de zoekmachine. Als u dan op nummer 1 staat met uw bedrijf zegt dat tegen de klanten dat u een van de beste bent in Rotterdam. Dit is de reden dat de rang in de zoekmachines zo belangrijk is, en winstgevend.

Trefwoord Onderzoek (Keyword research)

Ten eerste, er zoeken ontzettend veel mensen bij u in de buurt naar een service zoals die van u. Ze typen verschillende termen in Google, of ‘keywords’. Ze zoeken naar iemand of iets dat hun probleem kan oplossen. U verliest veel van u competitie als u niet eens op de eerste pagina staat van Google.

SEO Amsterdam
SEO Specialist Nijmegen

Wij beschikken over onderzoek ‘tools’ welke ons helpen begrijpen hoeveel het precies is dat u verliest. Als wij beginnen samen te werken met een bedrijf dat zoekmachine optimalisatie nodig heeft, beginnen we altijd met het kijken naar hoeveel mensen op het internet zoeken naar wat het bedrijf aanbiedt.

Met die kennis heeft de bedrijfseigenaar waar we mee samenwerken duidelijke data over hoeveel nieuwe klanten hij uit SEO kan halen.
Ik denk dat ik het even moet hebben over wat Search Engine Optimization (SEO) precies inhoudt. Eigenlijk is het een term dat op zichzelf al erg duidelijk is. Alle factoren pakken waar de zoekmachines naar kijken om te bepalen wat uw rang is in Google, en deze factoren optimaliseren. Dit is onder andere uw content, technische factoren op uw website en hoeveel en welke type “stemmen” oftewel ‘links’ u krijgt van externe bronnen. Als SEO Specialist Rotterdam besteden wij hier extra aandacht aan.

Wat is een SERP?

Mensen communiceren met het internet en websites op erg specifieke manieren en Google is erg goed in het begrijpen hiervan. De manier hoe mensen het internet gebruiken, kan ze helpen met het bepalen waar goede informatie is gelokaliseerd. Google neemt al die informatie en dat bepaald de SERP (Search engine result pages).

Elke zoekactie (trefwoord/keyword) heeft een andere SERP. Sommige SERPs zullen alleen over websites beschikken, sommige over social media pagina’s, terwijl weer anderen Google maps listings hebben of zelfs video’s. Wij maken gebruik van al deze eigenschappen om u zo vindbaar te maken door klanten. Op deze manier kunnen ze contact met u opnemen.

Wat wij als SEO Rotterdam Expert essentieel doen, is website SEO. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat uw website goed presteert, inclusief het technische aspect. Daarnaast zorgen we dat de content op uw pagina in orde is, op een dusdanige manier geoptimaliseerd, dat doelgerichte klanten uw website makkelijk vinden (target audience). Bedrijven creëren vaak content, video’s en artikelen zonder te onderzoeken waar mensen echt naar zoeken. Dat zorgt ervoor dat het vaak niet bij de juiste doelgroep terecht komt, of niet 100% resoneert met de potentiële klant.

Algoritmes, Filters en Penalty’s

Een van de ergste verhalen die we tegenkomen is wanneer een bedrijf geprobeerd heeft om een zoekmachine marketing bedrijf in te huren, die te agressief zijn geweest of niet op de juiste manier geprobeerd hebben hoog in Google te komen. Google wordt met de dag beter in het sorteren van spam en lage kwaliteit van content en filtert dit daarom direct als ze dit tegenkomen.

Deze updates heten Penguin en Panda en werken als u gefilterd wordt gebaseerd op spammy, lage kwaliteit van content of spammy, lage kwaliteit links die naar uw pagina toewijzen. Als dit het geval is bent u waarschijnlijk gefilterd in de zoekresultaten of heeft u een penalty van Google.

Het hoeft niet altijd te betekenen dat dit het einde is van uw website. Vaak kunnen wij dit herstellen en uw site terug in de rang krijgen van Google, door deze links, slechte content en spam te verwijderen en te verbeteren. Dit is geen makkelijk klusje en moet gedaan worden door iemand die zeker weet wat hij doet, waar hij naar moet zoeken en hoe hij een Penguin herstel uitvoert.

De Panda update deed ongeveer hetzelfde met betrekking tot het opruimen van spammy resultaten. Dit zit hem meer in slechte, ‘weinig’ of gedupliceerde content op websites. Wat de zoekmachines dus doen is het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid door het lozen van deze type websites van de resultaten pagina’s. Panda filters zijn dingen die ook hersteld kunnen worden, maar het bepalen van de content wat hiervoor zorgt, dit herstellen of veranderen en daarna zorgen dat Google het opnieuw evalueert, is vaak een behoorlijke klus. Het SEO Rotterdam bureau kan deze klus voor u uitvoeren op de juiste manier.

Semantic Web

Iets waar Google patent op heeft en wat nog gaat komen binnenkort om te verbeteren, is het semantic web. Dit heeft informatie over data dat in het verleden heeft bestaan en is een van de dingen die wij doen om het veilig te stellen van onze websites en die van onze cliënten voor updates die in de toekomst komen. Als u werkelijk veel waarde toevoegt aan het internet door middel van uw bedrijfswebsite, inclusief ‘schema’ en andere factoren, bent u erg goed op weg. Ook al is Google nog maar net bezig om deze updates uit te voeren, het is wel waar de dingen heen gaan. Zoals Wayne Gretsky, de grote hockey speler zei, “most players skate to where the puck is. I skate to where it is going to be.” Win nu en win in de toekomst. Semantic optimalisatie zorgt hiervoor.

Neem nu contact op met Skyrocket City, de SEO Rotterdam Specialist.

Maurice Kooiker | +316 54 96 77 36

Verlies geen klanten meer aan uw competitie